Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שמרים שוקולד מנצחת
מתכון לעוגת שמרים שוקולד פרווה עשירה ומפנקת, שמכינים בקלות וללא הפרדת ביצים.
ציון
4.41
על ידי
5
דירוגים
באדיבות:
הדר פלדמן
ציוד
תבנית אפייה בינונית
מיקסר
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לבצק:
▢
1
קילו
קמח
▢
2
כפות
שמרים
▢
1
כף
משפר אפיה
▢
¾
כוס
סוכר
▢
4
ביצים
▢
1
כוס
שמן
▢
2
כוסות
מים
(מקסימום - בהדרגה)
▢
1
כפית
מלח
למילוי:
▢
1
כוס
קקאו
▢
½1
כוסות
סוכר
▢
1
כף
נס קפה
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
1
ביצה
(למריחה)
אפשרות לסירופ:
▢
½
כוס
סוכר
▢
½
כוס
מים
אופן ההכנה
להכנת הבצק:
ללוש במשך עשר דקות את הקמח, שמרים, משפר אפיה, סוכר, ביצים, שמן, עד 2 כוסות מים(בהדרגה), מלח ולהתפיח.
לחלק את הבצק ל-5 חלקים ולרדד דק דק.
למרוח מה שרוצים, אפשר למרוח ממרח שוקולד השחר פרווה.
להכנת המילוי:
לערבב כוס קקאו, כוס וחצי סוכר, כף נס קפה, חבילת אינסטנט פודינג וניל.
לשמן את הבצק ואז למרוח ביצה מהולה בקצת מים.
לאפות 200 מעלות 10 דקות ואז להוריד ל 160 כ 20 דקות עד שמוכן.
אפשרות לסירופ מעל:
חצי כוס סוכר וחצי כוס מים מביאים לרתיחה ומסמיך מעט.
מברישים כשהעוגה חמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.