Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת
עוגה רכה וטעימה, אפויה עם מיץ תפוזים ונגיעה של סירופ סוכר וקוקוס יפיפייה לקישוט.
ציון
4.34
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
אילנה לוי
ציוד
תבנית 24 / 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
לקערת היבשים:
▢
1
כוס
קמח
▢
1
כוס
קוקוס
▢
1
כוס
סולת
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
1
כוס
סוכר וניל
(10 גרם)
לקערה הרטובים:
▢
4
ביצים
▢
1
כוס
שמן
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
▢
1
כפית
תמצית וניל
לסירופ:
▢
½
כוס
מים
▢
½
כוס
מיץ תפוזים
▢
½
כוס
סוכר
▢
קוקוס
(לקישוט)
אופן ההכנה
בקערת היבשים נערבב את המרכיבים היבשים באופן ידני.
בקערה הרטובים גם כן נערבב ידנית את המרכיבים לרטובים, את הביצית יש לטרוף מעט.
נוסיף את קערת הרטובים לקערת היבשים ולערבב עד איחוד.
נעביר לתבנית ונאפה ב - 180 מעלות כ - 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
להכנת לסירופ:
נבשל כרבע שעה חצי כוס מים, חצי כוס מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר.
נשפוך את הסירופ על העוגה כשיוצאת מהתנור.
לקשט מעל בקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.