Go Back
עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת לקפה הבוקר

עוגת תפוזים וקוקוס מושלמת

עוגה רכה וטעימה, אפויה עם מיץ תפוזים ונגיעה של סירופ סוכר וקוקוס יפיפייה לקישוט.
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: אילנה לוי

ציוד

תבנית 24 / 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

לקערת היבשים:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס סוכר וניל (10 גרם)

לקערה הרטובים:

  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית וניל

לסירופ:

  • ½ כוס מים
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס סוכר
  • קוקוס (לקישוט)

אופן ההכנה

  • בקערת היבשים נערבב את המרכיבים היבשים באופן ידני.
  • בקערה הרטובים גם כן נערבב ידנית את המרכיבים לרטובים, את הביצית יש לטרוף מעט.
  • נוסיף את קערת הרטובים לקערת היבשים ולערבב עד איחוד.
  • נעביר לתבנית ונאפה ב - 180 מעלות כ - 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

להכנת לסירופ:

  • נבשל כרבע שעה חצי כוס מים, חצי כוס מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר.
  • נשפוך את הסירופ על העוגה כשיוצאת מהתנור.
  • לקשט מעל בקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.