נקציף טוב 4 חלבונים עם 4 כפות סוכר.
בהדרגה נוסיף 4 חלמונים, רבע כוס שמן, 4 כפות קמח, 1 אבקת אפיה, ונשפוך לתבנית.
נאפה רבע שעה בחום של 175 מעלות.
נעשה 2 טורטים כאלה.
נמרח ריבת חלב וחצי מכמות הקרם (מכינים קרם הרכיבים).
נסגור עם הטורט השני.
וככה לסיים עם אותה פעולה ראשונה.
ניקח כוס קוקוס ונקפיץ אותו על מחבת בלי שמן בכלל במשך דקה ונערבב.
לצפות בריבת חלב את מסגרת העוגה ונמלא בקוקוס שהקפצנו.