במעבד מזון עם להב נשים: 2.5 כוסות קמח רגיל מנופה, 4 כפות סוכר, 250 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות (או מרגרינה לפרווה), מעט מלח, קליפה מגורדת מחצי תפוז, כפית אבקת אפייה.
נעבד עד קבלת תערובת במרקם חולי.
מוסיפים ביצה שלמה אחת וחלמון, ומעבדים מעט רק עד קבלת כדור בצק.
נעטוף בניילון נצמד ,ונקרר כשעה.
נחמם תנור 180 מעלות.
מחלקים את הבצק ל-2 כדורים.
לרדד כל כדור, על משטח מקומח, לעלה בעובי חצי ס"מ. (אפשר לרדד עם ניילון נצמד מעל הבצק, כך הוא לא נדבק).
נמרח על כל עלה ממילוי התמרים בשכבה עדינה(שלא יהיה מתוק מדי).
מגלגלים לרולדה, לשטח מעט, ולחתוך לפרוסות לא עבות.
מעבירים לתבנית שבה נייר אפיה (העוגיות עומדות ולא בשכיבה).
להכניס לתנור לבערך 13-15 דקות, רק עד קבלת צבע זהוב בהיר.
נצנן היטב, ונפדר מעט באבקת סוכר.