Go Back
עוגת גבינה אפויה בחושה

עוגת גבינה אפויה בחושה עם פירות יער

 מתכון קל וקליל שהכי פשוט להכין וגם הכי כיף, עם תוצאה שתדהים את כל מי שיטעם.
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: תיקי שילו

ציוד

תבנית 26
מיקסר
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 3 חבילות גבינה 5 אחוז (750 גרם)
  • 1 חבילה גבינת ריקוטה 5% (250 גרם)
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 4 כפות קונפלור
  • ¼ כוס חלב / שמנת מתוקה
  • ½ כוס סוכר (אפשר יותר)
  • 5 ביצים
  • 2 חופנים פירות יער קפואים (לפיזור מעל העוגה ולאפות ביחד)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל הגבינות עם המרכיבים למעט הביצים.
  • את הביצים נקציף בשלמותן יחד עם הסוכר (להקציף 7 דקות).
  • נאחד ביצים וגבינות ניצק לתבנית.
  • נפזר מעל הבלילה את הפירות יער חצי קפואים ללא סוכר.
  • 10 דקות ראשונות לאפות על 180 מעלות
  • לאחר 10 דקות נוריד ל- 150 מעלות בערך לשעה וחצי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.