Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגת מייפל אוורירית בטעם מושלם
עוגה אוורירית שלא שוחה בסירופ מייפל אלא עם נגיעות מייפל אמיתי והרבה הרבה אגוזים.
ציון
4.50
על ידי
8
דירוגים
כמות
2
פסים
באדיבות:
תיקי שילו
ציוד
תבניות אינגלשקייק / תבנית 26
כוס מדידה אוניברסלית
Advertisements
המצרכים
▢
6
ביצים
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
כוס
שמן
▢
2
גביע
שמנת חמוצה
(רצוי להוציא חצי שעה לפני ההכנה)
▢
1
חבילה
איסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
¼2
כוסות
קמח תופח / קמח רגיל + 2 שקיות אבקת אפייה
▢
2
שקיות
סוכר וניל
(20 גרם)
▢
מלח
(קורט )
▢
1
כוס
אגוזי מלך
(קצוצים לתוך העוגה)
▢
½1
כוסות
אגוזי מלך
(קצוצים מעל העוגה)
Advertisements
אופן ההכנה
להקציף את הביצים בשלמותן במקסימום מהירות בערך כ 8 דקות עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
להוריד למינימום מהירות ולהוסיף בהדרגה שמן ואת שאר החומרים.
את האגוזים להוסיף בסוף ב 3 קיפולים.
לשפוך לתבנית משומנת ולפזר את האגוזים.
לאפות 170 מעלות בערך 35 דק עד שיוצא קיסם לח.
לזלף בעדינות ולא בנדיבות מייפל.
Advertisements
הערות וטיפים
מומלץ להשתמש בקמח אוסם, העוגה תצא יותר תפוחה ואוורירית.
מומלץ להשתמש במייפל אמיתי ולא סירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.