Go Back
+ servings
עוגת מייפל אוורירית

עוגת מייפל אוורירית בטעם מושלם

עוגה אוורירית שלא שוחה בסירופ מייפל אלא עם נגיעות מייפל אמיתי והרבה הרבה אגוזים.
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
כמות 2 פסים
באדיבות: תיקי שילו

ציוד

תבניות אינגלשקייק / תבנית 26
כוס מדידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 גביע שמנת חמוצה (רצוי להוציא חצי שעה לפני ההכנה)
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ¼2 כוסות קמח תופח / קמח רגיל + 2 שקיות אבקת אפייה
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • מלח (קורט )
  • 1 כוס אגוזי מלך (קצוצים לתוך העוגה)
  • ½1 כוסות אגוזי מלך (קצוצים מעל העוגה)
Advertisements

אופן ההכנה

  • להקציף את הביצים בשלמותן במקסימום מהירות בערך כ 8 דקות עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • להוריד למינימום מהירות ולהוסיף בהדרגה שמן ואת שאר החומרים.
  • את האגוזים להוסיף בסוף ב 3 קיפולים.
  • לשפוך לתבנית משומנת ולפזר את האגוזים.
  • לאפות 170 מעלות בערך 35 דק עד שיוצא קיסם לח.
  • לזלף בעדינות ולא בנדיבות מייפל.
Advertisements

הערות וטיפים

  • מומלץ להשתמש בקמח אוסם, העוגה תצא יותר תפוחה ואוורירית.
  • מומלץ להשתמש במייפל אמיתי ולא סירופ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.