Go Back
טירמיסו מתכון

עוגת טירמיסו ללא ביצים

מושלמת לאירוח חלבי שתגרום לאורחים להתמכר!
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית עגולה 26 / מרובעת קפיצית / חד פעמית בינונית
כוס מידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

לשכבת הביסקוויטים:

  • 2 חבילות ביסקוויטים (500 גרם)
  • ¼ כוס מים חמים
  • 2 כפות נס קפה מגורען
  • ¾ כוס מים קרים

לקרם טירמיסו:

  • ½1 גביעי שמנת מתוקה (375 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • ½1 חבילות אינסטנט פודינג וניל (120 גרם)
  • 1 חבילה גבינת סקי 5% (500 גרם )
  • 1 גביע גבינת שמנת מסקרפונה (250 גרם)
  • קקאו (להגשה)

אופן ההכנה

שכבת הטירמיסו:

  • בקערת המיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, חלב, סוכר ופודינג וניל.
  • בקערה נפרדת מערבבים גבינת סקי עם מסקרפונה.
  • מקפלים את תערובת הגבינות לקצפת בעדינות.

הרכבת העוגה:

  • בכוס מערבבים רבע כוס מים רותחים עם נס קפה עד שנמס, מוסיפים מים קרים ונמשיך לערבב.
  • טובלים כל ביסקוויט ממש מעט, רק בצד העליון, בתערובת הקפה.
  • בתבנית מרובעת בינונית מסדרים שכבת ביסקוויטים לאחר טבילה.
  • מעל לשכבת הביסקוויטים יוצקים חצי מקרם הטירמיסו, ממשיכים עם עוד שכבת ביסקוויטים ונסיים עם קרם.
  • נפדר בקקאו ושומרים את העוגה במקפיא עד להגשה, מוציאים כ-15 דקות לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.