Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת טירמיסו ללא ביצים
מושלמת לאירוח חלבי שתגרום לאורחים להתמכר!
ציון
4
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
חני קונאשוילי
ציוד
תבנית עגולה 26 / מרובעת קפיצית / חד פעמית בינונית
כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
המצרכים
לשכבת הביסקוויטים:
▢
2
חבילות
ביסקוויטים
(500 גרם)
▢
¼
כוס
מים חמים
▢
2
כפות
נס קפה מגורען
▢
¾
כוס
מים קרים
לקרם טירמיסו:
▢
½1
גביעי
שמנת מתוקה
(375 מ"ל)
▢
1
כוס
חלב
▢
½
כוס
סוכר
▢
½1
חבילות
אינסטנט פודינג וניל
(120 גרם)
▢
1
חבילה
גבינת סקי 5%
(500 גרם )
▢
1
גביע
גבינת שמנת מסקרפונה
(250 גרם)
▢
קקאו
(להגשה)
אופן ההכנה
שכבת הטירמיסו:
בקערת המיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה, חלב, סוכר ופודינג וניל.
בקערה נפרדת מערבבים גבינת סקי עם מסקרפונה.
מקפלים את תערובת הגבינות לקצפת בעדינות.
הרכבת העוגה:
בכוס מערבבים רבע כוס מים רותחים עם נס קפה עד שנמס, מוסיפים מים קרים ונמשיך לערבב.
טובלים כל ביסקוויט ממש מעט, רק בצד העליון, בתערובת הקפה.
בתבנית מרובעת בינונית מסדרים שכבת ביסקוויטים לאחר טבילה.
מעל לשכבת הביסקוויטים יוצקים חצי מקרם הטירמיסו, ממשיכים עם עוד שכבת ביסקוויטים ונסיים עם קרם.
נפדר בקקאו ושומרים את העוגה במקפיא עד להגשה, מוציאים כ-15 דקות לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.