מכניסים את הכרובית לסיר עם מים רותחים עם כפית מלח וחולטים למשך 8 דקות.
זהירות לא לפרק, חייבת להיות יציבה. מוציאים בזהירות, מצננים, ורק אז פורסים לפרוסות כמו מניפות בעובי של 2-3 ס״מ.
מכינים צלחת עם קמח לבן וטובלים כל מניפה היטב בקמח משני הצדדים,
מכינים עוד צלחת עם בלילה של ביצה, 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור וחצי כפית פפריקה אדומה. מערבבים היטב עם מזלג, ואז שוב לוקחים כל פלח או מניפת כרובית וטובלים היטב בבלילה.
מחכים כמה דקות ומעבירים לצלחת שלישית עם פירורי לחם ושומשום, ומצפים את הכרובית גם בפירורים.
עכשיו אפשר להכין ב-2 דרכים. להניח את הכרוביות לא על תבנית משומנת ומרופדת בנייר אפיה ולאפות בתנור על 190 מעלות (להקפיד לאפות משני הצדדים), או לטגן במחבת עד לקבלת צבע זהוב.