במעבד מזון נשים חלבונים ואבקת סוכר ונעבד במשך 3 דקות. נוסיף את השקדים הטחונים ונעבד עוד כ-3 דקות.
נוסיף 4-5 טיפות תמצית שקדים ונעבד. ניצור בידיים עיגולים בגודל כדור פינג-פונג. אם העיסה דביקה מומלץ לעבוד עם טיפה מים בידיים.
נניח על תבנית עם נייר אפייה, נשים שקד מולבן על כל עוגייה ונמעך טיפה אבל נשאיר עבות יחסית.
נחמם מראש תנור ל-180 מעלות, נכניס את התבנית לתנור ונוריד את החום ל-170 מעלות ונאפה למשך 17 דקות ולא יותר כי העוגייה עלולה להתייבש. כשיוצאות מהתנור נכסה את התבנית עם מגבת ונמתין לקירור מוחלט