Go Back
+ servings
עוגיות שקדים

עוגיות שקדים טריפוליטאיות מעלפות (עבמבר)

עוגיות שקדים טריפוליטאיות - עבמבר נטולות גלוטן וקמח, אבל עשירות בשקדים טריים ותמצית שקדים בריח מהפנט.
ציון 4.37 על ידי 22 דירוגים
כמות 20 עוגיות
באדיבות: עדן כהן

ציוד

כוס מדידה חד פעמית חמה

המצרכים

  • 2 חלבונים
  • 2 כוסות אבקת סוכר (200 גרם)
  • ½2 כוסות שקדים טחונים
  • תמצית שקדים

אופן ההכנה

  • במעבד מזון נשים חלבונים ואבקת סוכר ונעבד במשך 3 דקות. נוסיף את השקדים הטחונים ונעבד עוד כ-3 דקות.
  • נוסיף 4-5 טיפות תמצית שקדים ונעבד. ניצור בידיים עיגולים בגודל כדור פינג-פונג. אם העיסה דביקה מומלץ לעבוד עם טיפה מים בידיים.
  • נניח על תבנית עם נייר אפייה, נשים שקד מולבן על כל עוגייה ונמעך טיפה אבל נשאיר עבות יחסית.
  • נחמם מראש תנור ל-180 מעלות, נכניס את התבנית לתנור ונוריד את החום ל-170 מעלות ונאפה למשך 17 דקות ולא יותר כי העוגייה עלולה להתייבש. כשיוצאות מהתנור נכסה את התבנית עם מגבת ונמתין לקירור מוחלט
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.