מנקים ושוטפים ומסננים איזה חלקי עוף שרוצים.
מטגנים 3 בצלים חתוכים קטן, כשהן מזהיבות נוסיף 6 שיני שום שלמות ושתי כפות סילאן.
מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים מעט כורכום, כמון ותבלין לשוארמה , מוסיפים גם כן חבילה של פטריות שמפיניון חתוכים לפרוסות, ואז נבשל על אש נמוכה לעוד כעשר דקות.
להוסיף את העופות עם כוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף.
מפזרים פלפל שחור גרוס ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף רך (מידי פעם משקים את העוף ברוטב).
כשהעוף רך מזגגים עם סילאן, שומשום לבן ושחור ופטרוזיליה טרייה.
נכניס לכעשרים דקות לתנור על 200 מעלות ללא מכסה עד שהעוף ישחים.