בקערה נשפוך כוס מים, נוסיף שמרים וסוכר ונערבב מעט, נוסיף ביצה ונערבב שוב.
נוסיף אבקת חלב עם חצי קילו קמח ונערבב מעט, נוסיף חמאה רכה והמלח.
נתחיל ללוש בהפסקות של כמה דקות עד לקבלת בצק אחיד - ונתפיח לשעה.
אחרי שהבצק מכפיל את נפחו נחלק את הבצק ל 2 כדורים שווים בגודל בינוני.
נרדד כל כדור לעלה דק ונמרח מהמילוי ואז נפזר שוקולד צ׳יפס או צימוקים.
נגלגל לרולדה ונחתוך עם סכין חדה לא משוננת לשבלולים, נניח בתבנית תנור(העמוקה) מרופדת בנייר אפיה.
ככה נכין את כל כמות הבצק, נניח מגבת נקיה על התבנית ונתפיח שוב לחצי שעה.
אחרי שהבצק מכפיל את ניפחו נבריש בביצה טרופה עם מעט חלב סוכר ומלח.
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו למשך חצי שעה או עד להשחמה יפה.
אחרי האפייה נכסה במגבת נקיה.
נכין את הסירופ על ידי הרתחת רכיבי הסירופ ונבריש את המאפה.