בקערת מיקסר נקציף את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד שמקבלים קצף יציב.
בקערה נפרדת נשים את הגבינה, השמנת החמוצה ,הסוכר, והסוכר וניל ונערבב הכל.
נוסיף את הפודינג וניל וישר נערבב היטב שלא יהיו גושים.
לאחר מכן נוסיף את הקורנפלור ב-2 נגלות ונערבב היטב שלא יהיו גושים, בסוף נוסיף את החלמונים.
נערבב היטב ונתחיל להוסיף בהדרגה ב-4 שלבים את החלבונים שהקצפנו ונערבב אותם בתנועות עטיפה עד שהכל נבלע פנימה.
נשפוך את תערובת הגבינה מעל התחתית וניישר.
לתנור שחיממנו מראש ל-210 מעלות כעת נכניס את התבנית על רשת באמצע התנור ולא על תבנית, למשך כ-10 דקות רבע שעה עד שהשכבה העליונה מזהיבה.
לאחר מכן ננמיך את החום ל-120 מעלות ונאפה למשך עוד שעה ו-40 דקות, נכבה את התנור ונשאיר בפנים לעוד חצי שעה.
נוציא את העוגה ונצנן.