בשלב ראשון, מחלקים את הבצק שלנו לשני חלקים שווים בגודלם.
חלק אחד מרדדים על נייר אפייה מקומח ומעבירים אל תוך תבנית הפאי.
מוסיפים מעל לבצק בתוך התבנית את מלית התפוחים ומרדדים עוד עלה עגול (אני עשיתי דוגמא בעזרת מטריצייה).
מברישים מעל בביצה טרופה עם כפית דבש, ומפזרים סוכר.
מכניסים לתנור לאפייה של בערך ארבעים וחמש דקות על חום 180 מעלות.
לפני שהפאי שלנו מוכן, בעודו בתנור, נמהל דבש עם מעט מים חמים, נבריש את הפאי, ונחזיר אותו לתנור לעוד דקה.