Go Back
עוגיות סהרונים

עוגיות סהרונים פרווה בטעם מושלם

לא תפסיקו להכין אותם, מתכון אליפות פשוט מעדן כולם מחסלים ונהנים.
ציון 4.22 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: דבי ממן

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • 1 חבילה נטורינה / מרגרינה (200 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית קוקוס (100 גרם)

אופן ההכנה

  • בקערה ללוש את כל החומרים היטב עד לקבלת בצק מגובש.
  • נכסה בניילון ונכניס לקירור בערך כשעה.
  • יוצרים סהרונים. מניחים על נייר אפייה בתבנית.
  • אופים בתנור בחום 180 מעלות במשך עשר דקות עד להזהבה קלה.
  • מפזרים אבקת סוכר בנדיבות. מקררים היטב ומאחסנים.

הערות וטיפים

יש שהכינו את העוגיות, רק עם חמאה ולא מרגרינה. ויצאו מעולות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.