Go Back
עוגת קרמבו מנצחת לשבת

עוגת קרמבו מנצחת לשבת

מתכון פשוט של עוגת קרמבו מפנקת ועשירה, שהכי מתאימה לשבת!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: רויטל בן חמו

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • ½1 כוסות סוכר
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות קוקוס
  • 4 כפות קקאו
  • אגוזים (קצוצים - למי שאוהב)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ½1 כוסות חלב
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)

לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ¼ חבילה מרגרינה (50 גרם)
  • ¼ כוס חלב

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • נוסיף את החלמונים ואז נוסיף 2  כפות שמן, 4 כפות קוקוס, 4 כפות קקאו, אגוזים קטושים (למי שאוהב).
  • נערבב הכול ונשים בתנור 150 מעלות בערך 40 דקות.
  • אחרי צינון מוחלט, נקציף 2 שמנת מתוקה עם כוס וחצי חלב ו-2 פודינג וניל.

לציפוי:

  • נמיס יחד את הרכיבים לציפוי.
  • נשפוך מעל הקצפת וניישר היטב ואז נקרר לכמה שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.