נחמם את השמן על להבה גבוהה, נוסיף בצל, מחית קארי, שום ונערבב תוך כדי על מנת לפתוח טעמים.
ננמיך ללהבה בינונית ונוסיף בהדרגה את הירקות לפי הסדר שמופיעים במתכון – נתחיל עם הירקות שיותר קשה להם להתבשל כמו תפוחי אדמה, גזר....
שימו לב, חשוב להקפיץ/לערבב את הירקות תוך כדי ההוספה על מנת שלא ישרפו וגם שיספגו את הטעמים
נוסיף לירקות את תכולת פחית הקוקוס + חצי כוס מים ותבלינים ונערבב.
ננמיך ללהבה נמוכה, נבשל כ-20 דקות, 7 דקות לפני כיבוי האש נוסיף חופן כוסברה, נבדוק שתפוח האדמה בושל טוב ונגיש