מחממים תנור לחום גבוה 220 מעלות - תוכנית אפייה רגילה
מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב ב-2 כפות מהשמן. מכניסים את התבנית אל התנור בלי הדג ומחממים אותה כ־10 דקות (חשוב שתהיה לוהטת)
מניחים את נתח הדג, על צד העור על משטח עבודה ומברישים אותו בנדיבות ברוטב
מוציאים בזהירות את התבנית החמה מהתנור (גם השמן שבה לוהט אז זהירות) ומנמיכים את הטמפרטורה ל־200 מעלות. מעבירים את נתח הדג אל התבנית ואופים 20 דקות.
לאחר 20 דקות אפייה, מעבירים את התנור למצב גריל, מעלים את הטמפרטורה למקסימום וצולים עוד 7 דקות
בזמן האפייה מערבבים היטב את חומרי סלט העגבניות ומגישים לצד הדג