עם ביס חלומי של תחתית פירורי ביסקוויטים פריכה וממכרת עם מלית גבינה קטיפתית ועוד שכבה קריספית מעל.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: חגית משולם
המצרכים
250גרם פתי בר ביסקוויטים
250גרם חמאה
3כפות סוכר
למלית הגבינה:
3גביעים גבינה לבנה 5% 250 גרם(סה"כ 750 גרם)
3שמנת חמוצה רגילה
3ביצים
3כפות חלב
חבילה שוקולד לבן
כוס סוכר
כף פודינג וניל
2כפות קורנפלור
אופן ההכנה
נטחן את הביסקוויטים לפירורים יחד עם החמאה ו-3 כפות סוכר. נשמור כוס אחד של פירורי הביסקווטים בד לציפוי לאחר כך, וכעת נרדד על תבנית את הפירורים בצורה אחידה ונכניס לתנור על 180 מעלות טורבו לרבע שעה.
נמיס 3 כפות חלב עם חבילת שוקולד לבן. נוסיף את שאר המצרכים של המלית ונערבל במיקסר עד קבלת בלילה אחידה.
נוציא את תבנית הפירורים, נשפוך מעל את הבלילה ונאפה כחצי שעה. לאחר מכן, נוציא נפזר את יתר הפירורים ששמרנו בצד ונמשיך לאפות עוד כחצי שעה. נפתח ובדוק עם מזלג או קיסם אם יבשה, נוציא, נצנן ונכניס למקרר להתייצבות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.