Go Back
חיתוכיות גבינה

הכי חתיכות, הכי טעימות: חיתוכיות גבינה מטריפות

עם ביס חלומי של תחתית פירורי ביסקוויטים פריכה וממכרת עם מלית גבינה קטיפתית ועוד שכבה קריספית מעל.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: חגית משולם

המצרכים

  • 250 גרם פתי בר ביסקוויטים
  • 250 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • למלית הגבינה:
  • 3 גביעים גבינה לבנה 5% 250 גרם (סה"כ 750 גרם)
  • 3 שמנת חמוצה רגילה
  • 3 ביצים
  • 3 כפות חלב
  • חבילה שוקולד לבן
  • כוס סוכר
  • כף פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

  • נטחן את הביסקוויטים לפירורים יחד עם החמאה ו-3 כפות סוכר. נשמור כוס אחד של פירורי הביסקווטים בד לציפוי לאחר כך, וכעת נרדד על תבנית את הפירורים בצורה אחידה ונכניס לתנור על 180 מעלות טורבו לרבע שעה.
  • נמיס 3 כפות חלב עם חבילת שוקולד לבן. נוסיף את שאר המצרכים של המלית ונערבל במיקסר עד קבלת בלילה אחידה.
  • נוציא את תבנית הפירורים, נשפוך מעל את הבלילה ונאפה כחצי שעה. לאחר מכן, נוציא נפזר את יתר הפירורים ששמרנו בצד ונמשיך לאפות עוד כחצי שעה. נפתח ובדוק עם מזלג או קיסם אם יבשה, נוציא, נצנן ונכניס למקרר להתייצבות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.