Go Back
עוגת תפוזים ללא מיקסר

עוגת תפוזים בחושה ללא מיקסר

מתכון של עוגת תפוזים בחושה, שמכינים בקלות, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים.
ציון 4.07 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: דבי ממן

ציוד

תבנית אפייה גודל 24
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף מיץ לימון
  • גרידה מתפוז ולימון
  • ½1 כוסות קמח תופח

אופן ההכנה

  • טורפים את הביצים עם כוס סוכר (להוסיף את הסוכר בהדרגה).
  • מוסיפים שמן, מיץ תפוזים, וניל, מיץ לימון ,גרידה מתפוז ולימון ומערבבים מעט.
  • לבסוף מוסיפים את הקמח תופח, מערבבים שוב פעם היטב, שלא יהיו גושים של קמח.
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ 45 דקות.
  • לבדוק עם קיסם אם יש ספק שהעוגה מוכנה.

הערות וטיפים

אפשר לחלק את הבלילה לשני חצאים , לחצי אחד להוסיף כף שוקולית, כפית קינמון וכף סוכר חום דמררה. לצקת מהבלילה הבהירה, ואז הכהה ואז שאר הבהירה, ולערבב קצת לקבלת צורות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.