לבסוף מוסיפים את הקמח תופח, מערבבים שוב פעם היטב, שלא יהיו גושים של קמח.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ 45 דקות.
לבדוק עם קיסם אם יש ספק שהעוגה מוכנה.
הערות וטיפים
אפשר לחלק את הבלילה לשני חצאים , לחצי אחד להוסיף כף שוקולית, כפית קינמון וכף סוכר חום דמררה. לצקת מהבלילה הבהירה, ואז הכהה ואז שאר הבהירה, ולערבב קצת לקבלת צורות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.