Go Back
תפוחי אדמה בתנור - קריספי וטעים

תפוחי אדמה בתנור קריספיים

אפשר להכין כמות מבטיחים שהם פשוט נחטפים. הילדים יעופו על זה!
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: אתי בר

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 12 תפו"א אדומים בגודל בינוני

למרינדה:

  • 3/4 כוס שמן זית
  • כף טימין
  • כף מרק עוף
  • כף בזיליקום
  • כף פטרוזיליה יבשה
  • מלח ( לפי הטעם)
  • פירורי לחם

אופן ההכנה

  • לבשל בלי הקליפה 10 דקות 12 תפו"א אדומים בגודל בינוני.
  • לאחר הבישול לייבש ולשים בצד.

להכנת המרינדה:

  • לערבב בקערה 3/4 כוס שמן זית, 1/4 כוס מים חמים, כף טימין, כף מרק עוף, כף בזיליקום, כף פטרוזיליה יבשה ומלח לפי הטעם.
  • לערבב ולטבול את תפו"א במרינדה. לפזר מעל פירורי לחם.
  • לשים בתנור שחומם מראש על טורבו 180 מעלות כ40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.