Go Back
מתכון לסברינה

סברינה מרשימה ומפנקת (גם פרווה!)

מיני סברינות פרווה מדהימות טובות, עסיסיות ומתוקות בטירוף הכי טעים שאכלתם!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: אופירה פחימה

ציוד

מיקסר
כוס מידה אוניברסלית
שקית זילוף
תבנית 26

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קצפת צמחית השף הלבן
  • ¾ כוס שמן
  • קמח תופח (220 גרם )

לסירופ :

  • 1 כוס מים
  • 2 כפיות תמצית רום
  • כוס כוס סוכר
  • 2 כפות ריבת משמש (או דבש או כל ריבה בהירה)

לקרם :

  • 1 מיכל קצפת צמחית השף הלבן (500 מ"ל)
  • 4 כפות סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודניג וניל (80 גרם)

אופן ההכנה

  • מפרידים בקערה ביצים.
  • להקציף חלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
  • להוריד מהירות מיקסר- להוסיף חלמונים לאט לאט ושמן ואת הקצפת צמחית, לבסוף להוסיף קמח.
  • לשמן תבנית סברינות ולמלות שקית זילוף בבלילת הסברינה, לזלף לתוך התבניות (עד קצת פחות מהסוף).
  • לאפות בתנור 180 מעלות כ 35 דקות בערך .
  • לאחר שיוצא מהתנור לקרר טוב טוב.

לסירופ:

  • לבשל בגז את הסוכר המים והרום והריבה עד שהסוכר נמס, לטבול כל סברינה בסירופ.

לקרם:

  • להקציף קצפת עד שמקבלים קצף יציב, לזלף ולקשט בדובדבן כמו בתמונה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.