Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שכבות שוקולד ואגוזים
עוגת שכבות שוקולד, עם אגוזים ובצק פריך. עוגה טעימה ומשגעת, שמכינים בקלות!
ציון
4.75
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
גילה ומשה מוגמי
ציוד
תבנית אפייה בינונית
כוס מידה אוניברסלית
המצרכים
▢
ממרח שוקולד לשכבה האמצעית
לבצק:
▢
3
כפות
סוכר
▢
4
כפות
מים
▢
2
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
½
כוס
שמן
▢
1
ביצה
לשכבה השנייה:
▢
1
כוס
סוכר
▢
4
ביצים
▢
½1
כוסות
אגוזים
(גרוסים)
▢
4
שקיות
סוכר וניל
(40 גרם)
▢
½
חבילת
מרגרינה
▢
½
כוס
שמן
אופן ההכנה
לבצק לערבב בקערה (אין צורך במיקסר) את מצרכי הבצק מלמעלה.
ללוש היטב ולשטח בתבנית לבחירה.
לאפות כ 10 דקות בתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות.
להוציא מהתנור ולפזר קוביות שוקולד חתוכות ברווחים (כחבילה וחצי) על הבצק ולהכניס לתנור.
שכבה השנייה:
בינתיים כשהעוגה בתנור להמיס על הגז את המצרכים של השכבה השנייה ולערבב היטב.
לקרר מעט ולהוסיף 4 ביצים תוך כדי ערבוב בין ביצה לביצה.
לשפוך את הבלילה על הבסיס של העוגה ולהכניס להמשך אפיה על חום 170 כ 40 דקות.
העוגה מוכנה כשהשכבה העליונה קריספית.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.