נשים בקערה ביצים, כוס סוכר וסוכר וניל ונטרוף עם מטרפה ידנית.
נוסיף שמן, מיכל שמנת מתוקה פחות 3 כפות (נצטרך אותן לשוקולד) ונערבב היטב. נוסיף קמח, אבקת אפייה ונערבב רק עד איחוד.
בקערה קטנה נשים שוקולד מריר /חלב + 3 כפות שמנת מתוקה, נמיס במיקרו ונערבב היטב. נערבב את הרוטב עם שליש מתערובת העוגה.
בשתי תבניות אינגליש קייק משומנות נשים את תערובת העוגה באופן שווה.
את שליש תערובת השוקולד נשפוך מעל התערובת הבהירה באופן שווה. בעזרת סכין או שיפוד נעשה סיבובים (לא הרבה) ונאפה על 170 מעלות כ-40 דקות בטורבו