Go Back
מתכון לאפונה

מתכון לאפונה עם תפוחי אדמה (בישול קצר, טעם נהדר)

מתכון לאפונה בשרנית מלאת ויטמינים טובים עם תפוחיאדמה נימוחים. בישול קצרצר, טעם נהדר, מנה נפלאה!
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: צביה אורן

המצרכים

  • 1 שקית אפונה קפואה או טרייה
  • 1 בצל קטן קצוץ לקוביות
  • 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח ורוד הימלאיה
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • נניח את הבצל הקצוץ בסיר, נוסיף 3 כפות שמן זית ונטגן עד להזהבה קלה. נוסיף את האפונה, 2 כוסות מים, את קוביות תפוחי האדמה ושאר התבלינים.
  • נרתיח, ננמיך את האש ונבשל שהכל כמעט מתאדה בערך 30-40 דקות.
  • אם רוצים תבשיל דל קלוריות אפשר להחליף את תפוחי האדמה בירק אחר כמו קישוא, ארטישוק, שומר או פטריות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.