Go Back
תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור צלויים עד עילפון חושים

תפוחי אדמה בתנור יסעירו את בלוטות הטעם עם שילוב מהפנט של צ'ילי גרוס ומייפל ענוג
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • 5 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לפרוסות (אין צורך בבישול מקדים)
  • ¼ כוס שמן זית
  • ¼ כוס סירופ מייפל איכותי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף גדושה פפריקה
  • כפית פלפל צ'ילי גרוס
  • רוזמרין

אופן ההכנה

  • בתבנית עם נייר אפייה ללא כיסוי, נפזר מעל ענפי רוזמרין ונכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-45-50 דקות (תלוי בעוצמת התנור) עד הזהבה וריכוך מושלמים.
  • ניתן להוסיף נתחי עוף ולהבריש אותם באותם באותו הרוטב. ניסינו עם כנפיים עוף טרי ויצא פצצה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.