Go Back
לחם טחינה מתכון

לחם טחינה ללא גלוטן

מתכון ללחם טחינה וסילאן, ללא גלוטן ועל בסיס קמח תפוחי אדמה, שמכינים ב־10 דקות.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

כוס מדידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה

המצרכים

  • ½ כוס טחינה
  • 2 כפות סילאן
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • שומשום (מעט )
  • ½ כפית מלח

אופן ההכנה

  • מערבבים את הטחינה והסילאן.
  • מוסיפים את הקמח עם חצי כפית מלח ואבקת אפייה.
  • מוסיפים אחר כך 4 ביצים טרופות. ומערבבים לקבלת בצק אחיד
  • שמים בתבנית ארוכה ומפזרים מעל מעט שומשום
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל-20 דקות בערך
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.