Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחם טחינה ללא גלוטן
מתכון ללחם טחינה וסילאן, ללא גלוטן ועל בסיס קמח תפוחי אדמה, שמכינים ב־10 דקות.
ציון
4.34
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
אורה ארגוב
ציוד
כוס מדידה: כוס חד פעמי לשתייה קרה
המצרכים
▢
½
כוס
טחינה
▢
2
כפות
סילאן
▢
4
ביצים
▢
1
כוס
קמח תפוחי אדמה
▢
1
כפית
אבקת אפיה
▢
שומשום
(מעט )
▢
½
כפית
מלח
אופן ההכנה
מערבבים את הטחינה והסילאן.
מוסיפים את הקמח עם חצי כפית מלח ואבקת אפייה.
מוסיפים אחר כך 4 ביצים טרופות. ומערבבים לקבלת בצק אחיד
שמים בתבנית ארוכה ומפזרים מעל מעט שומשום
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל-20 דקות בערך
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.