בסיר רחב לסגור את חתיכות הבשר בטיגון קל ולהוציא.
להוסיף שמן ולטגן עד להזהבה 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות.
להוסיף כשש שיני שום וראש שום מקולף קלות , להוסיף כף שטוחה כורכום , 2 קוביות פטרוזיליה קפואה של דורות.
להוסיף את התפוחי אדמה , לערבב ואחרי 5 דקות לשפוך ככוס וחצי מים רותחים.
לפזר כף מרק עוף. להוסיף את חתיכות הצלי. לפזר מעל פלפל שחור גרוס, מעט כמון ומלח גס, לפזר עשבי תיבול יבשים: פטרוזיליה ובזיליקום.
לתת לזה להתבשל כ 45 דקות ( במידה וצריך להוסיף מים אז להוסיף מים רותחים מהצד) לאחר מכן לזגג סילאן מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ללא מכסה עד להזהבה, לפזר פטרוזיליה ולהגיש.