מטגנים את פרוסות החציל במחבת עם שמן ורבע כפית כורכום עד הזהבה יפה.
מסננים ומניחים בצד. אל אותה מחבת מוסיפים רצועות גמבה ופלפל ירוק חריף ומטגנים
עד הזהבה וריכוך. מוסיפים 4 שיני שום פרוסות וממשיכים לטגן עוד כמה שניות (זהירות לא לשרוף את השום). מסננים ומניחים בצד
אל אותה מחבת מוסיפים מיץ טרי מ-2 עגבניות עסיסיות מגוררות. מטגנים על להבה קטנה עד שהן מקבלות מרקם ריבה ומתבלים בפפריקה ומלח. מוסיפים פנימה את החציל והפלפלים, מוסיפים כף חומץ ומערבבים בעדינות עד איחוד. מאחסנים בצנצנת אטומה בקירור