Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
קציצות כרובית וברוקולי קריספיות, רכות וענניות
קציצות כרובית וברוקולי יפות, עסיסיות וטעימות עם קריספיות משגעת מבחוץ ומרקם רך וקטיפתי
ציון
4.72
על ידי
7
דירוגים
באדיבות:
דניאל עמית
המצרכים
▢
500
גרם
כרובית וברוקולי
(250 גרם מכל אחד, טרי או סנפרוסט)
▢
מלח
▢
4
שיני שום כתוש
▢
כפית
מלח
▢
פלפל
▢
3
ביצים
▢
¾
כוס
קוואקר
▢
50
גרם
בולגרית
▢
50
גרם
קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
מבשלים הכרובית והברוקולי במים רותחים עם מלח עד שהם מתרככים. קוצצים דק או טוחנים ונותנים להתקרר.
מוסיפים שיני שום כתוש, מלח, פלפל, ביצים, קוואקר, בולגרית וקשקבל, טועמים ואם חסר מלח מוסיפים.
שמים במקרר לחצי שעה כדי לתת לבלילה להתגבש. מרטיבים ידיים ומתחילים: מטגנים או אופים בתנור ומגישים עם יוגורט
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.