Go Back
לחם פשתן

לחם פשתן ללא גלוטן (מושלם לסוכרתיים)

לחם פשתן לסוכרתיים ללא גלוטן, דל בפחמימות, עשיר באומגה ומלא בטעם נפלא של לחם משובח!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ (מתוך "במטבח עם בת אל")

ציוד

אינגליש קייק רחבה

המצרכים

  • 4 ביצים שלמות
  • 180 מ"ל מים פושרים
  • 200 גרם קמח שקדים
  • 100 גרם פשתן טחון
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 50 גרם גרעיני חמנייה
  • מעט פלפל שחור (לא חובה)

אופן ההכנה

  • נטרוף היטב את הביצים והמים, נערבב את כל החומרים היבשים עם הרטובים וניצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה, אפשר גם לפזר שומשום וקצח מעל.
  • נכניס לתנור על 180 מעלות, 40-45 דקות לא טורבו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.