Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחם פשתן ללא גלוטן (מושלם לסוכרתיים)
לחם פשתן לסוכרתיים ללא גלוטן, דל בפחמימות, עשיר באומגה ומלא בטעם נפלא של לחם משובח!
ציון
4.67
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
חגית אלקבץ (מתוך "במטבח עם בת אל")
ציוד
אינגליש קייק רחבה
המצרכים
▢
4
ביצים שלמות
▢
180
מ"ל
מים פושרים
▢
200
גרם
קמח שקדים
▢
100
גרם
פשתן טחון
▢
1
כפית
אבקת אפייה
▢
1/2
כפית
מלח
▢
50
גרם
גרעיני דלעת
▢
50
גרם
גרעיני חמנייה
▢
מעט פלפל שחור
(לא חובה)
אופן ההכנה
נטרוף היטב את הביצים והמים, נערבב את כל החומרים היבשים עם הרטובים וניצוק לתבנית מרופדת בנייר אפייה, אפשר גם לפזר שומשום וקצח מעל.
נכניס לתנור על 180 מעלות, 40-45 דקות לא טורבו
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.