Go Back
פשטידת תרד

פשטידת תרד קלילה עם גבינות רכות

פשטידת תרד הכי טעימה עם 3 כפות קמח וללא טיפת שמן. עסיסית, מיוחדת, מפוצצת חלבון, ועשירה בכל סיבה
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

ציוד

תבנית עגולה /מלבנית בינונית

המצרכים

  • שקית עלי תרד בייבי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 4 ביצים
  • 2 יוגורט דנונה פרו 20 גרם חלבון בטעם טבעי (500 גרם)
  • חפיסת גבינת חמד 5%
  • כפית אגוז מוסקט
  • ½ כפית אבקת בצל טבעית
  • ½ כפית מלח
  • 3 כפות קמח כוסמין מלא (לגרסה נטולת גלוטן - קמח קינואה/כוסמת ירוקה)
  • 1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • נקצוץ את התרד ונאדה במחבת, נוסיף 2 שיני שום כתושות ונערבב עד שהתרד מצטמצם ומאבד נוזלים.
  • בקערה נערבב ביצים, יוגורט וגבינות, את גבינת החמד נפורר גס בידיים או בפומפייה, נוסיף את התרד והתבלינים, נערבב, נוסיף קמח ואבקת אפייה ונערבב שוב עד לאיחוד.
  • נעביר לתבנית עגולה /מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה, ונאפה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה. מקררים מעט ומגישים לצד סלט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.