נקצוץ את התרד ונאדה במחבת, נוסיף 2 שיני שום כתושות ונערבב עד שהתרד מצטמצם ומאבד נוזלים.
בקערה נערבב ביצים, יוגורט וגבינות, את גבינת החמד נפורר גס בידיים או בפומפייה, נוסיף את התרד והתבלינים, נערבב, נוסיף קמח ואבקת אפייה ונערבב שוב עד לאיחוד.
נעביר לתבנית עגולה /מלבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה, ונאפה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה יפה. מקררים מעט ומגישים לצד סלט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.