Go Back
עוגת שכבות שוקולד

עוגת שכבות שוקולד ב 10 דקות

מתכון לעוגת ביסקוויט שוקולד, מרשימה ומפנקת שלוקחת 10 דקות הכנה!
ציון 4.42 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: מירית זלצמן

ציוד

סיר בישול קטן
רינג עגול קוטר 20

המצרכים

לבסיס:

  • 1 שרוול פתי בר מרוסק (250 גרם)
  • 1 חבילת שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½1 מיכל קטן שמנת מתוקה (375 מ"ל)
  • ½ חבילה חמאה (50 גרם )
  • ½ כוס ריבת חלב (לא חייב)

לקצפת:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה ( 250 מ"ל)
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל (40 גרם)

לגנאש:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם)
  • ½ חבילה שמנת מתוקה (125 מ"ל)

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • נרסק את חבילת הפתי בר.
  • ממיסים על סיר חבילת שוקולד ונוסיף את השמנת מתוקה, חמאה וחצי כוס ריבת חלב (לא חייב).
  • נשפוך על הפתי בר ונשטח לתבנית.

להכנת הקצפת:

  • נקציף את השמנת מתוקה + חצי אינסטנט פודינג ונשים מעל הבסיס.

להכנת הגנאש:

  • נחמם בהסיר 100 גרם שוקולד מריר וחצי שמנת מתוקה ונשפוך מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.