Go Back
עוגת שוקולד ללא קמח

עוגת שוקולד ללא קמח - רכה, גבוהה ומופלאה

עוגת שוקולד ללא קמח רכה, גבוהה ומופלאה עם חומרים איכותיים ובריאים!
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

תבנית אינגליש קייק / מלבנית קטנה

המצרכים

  • 160 גרם נטורינה מומסת
  • 1/2 כוס קקאו
  • 3 ביצים שלמות
  • 3/4 כוס תחליף סוכר ( כמו ארתיריטול)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שיבולת שועל טחונה לקמח גס)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/2 כוס מים חמים

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • כוס שמנת צמחית

אופן ההכנה

  • בקערה אחת נערבב היטב נטורינה וקקאו עד קבלת קרם אחיד.
  • בקערה שנייה נקציף 5 דקות ביצים, תחליף סוכר ותמצית וניל עד קבלת קרם לבן ותפוח
  • נאחד את 2 התערובות יחד ונוסיף שיבולת שועל טחונה, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומים.
  • נערבב היטב וניצוק לתבנית אינגליש קייק / מלבנית קטנה. נכניס לתנור על 170 מעלות ל-35-40 דקות.
  • לגנאש נמיס שוקולד מריר ושמנת צמחית וניצוק על העוגה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.