בסיר רחב ושטוח שמתאים לתנור נחמם 4 כפות שמן, נטגן את הבצל להשחמה, נוסיף את התבלינים ואת עלי הדפנה ונערבב עם הבצל. נוסיף מים חמים, נערבב, נטעם ונתקן תיבול לפי הצורך.
נסדר בסיר את העוף, נרטיבים אותו עם הרוטב, נביא לרתיחה, נכסה את הסיר, ננמיך להבה ונבשל שעה.
אחרי שעה נפזר בסיר את קוביות העגבניות, נכסה ונבשל עוד חצי שעה על להבה נמוכה עד שהרוטב מצטמצם קצת.
נוריד מכסה ונכניס את הסיר לתנור מחומם ל-190 מעלות. נאפה כעשרים דקות עד שהעוף מזהיב.