בקערת המיקסר עם וו גיטרה נשים חמאה, קמח, אבקת אפייה ואבקת סוכר. נעבד במיקסר עד שהבצק נהיה פרורים גדולים והחמאה ללא גושים. נוסיף 3 חלמונים וגביע שמנת חמוצה או מיץ תפוזים ונעבד עד שנהיה בצק. לא להיבהל הבצק רך מאוד. נאסוף אותו מהמיקסר, נניח על ניילון נצמד, נקמח, נעטוף ונכניס למקרר לשעה או לילה אפילו.
רק לפני שמוציאים את הבצק מקציפים במהירות גבוהה את 3 החלבונים עם כפית חומץ או חצי כפית מלח עד שנהיה בועות ואז נוסיף חצי כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ואז נוסיף חבילה אינסטנט וניל ונקציף לקצף נוקשה.
נוציא את הבצק, נחלק לשניים וחצי אחד נשמור במקרר. נפזר קמח בנדיבות על נייר אפייה או משטח סיליקון, נקמח גם את הבצק ונרדד ונבדוק שלא דבוק לתחתית.
נחתוך שוליים שיהיה מרובע ישר, נשים מקצף הביצים ונמרח על הכל, ועם גלגלת פיצה נחתוך רצועות. נגלגל כל רצועה ונניח בתבנית עם מרווחים.
נאפה 175 מעלות עד הזהבה בערך חצי שעה. אותו דבר נעשה עם הבצק השני. נחכה שמתקרר ונפזר אבקת סוכר מעל