לתת התססה של 10 דקות : 1/2 כוס מים חמים, 1 כפית סוכר ושמרים.
מנפים את הקמח בקערה גדולה, עושים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את השמרים המומסים מוסיפים את הסוכר, החמאה, הביצה, קליפת הלימון והחלב.
ללוש עם וו לישה על מהירות נמוכה במשך כ -10 דקות וקמח קצת יותר אם יש צורך. זה אמור לצאת בצק רך.
להעביר לקערה משומנת, מכוסה, במשך כ 45 דקות, עד הכפלה.
להוריד אויר לחלק לשני חלקים. לרדד כל אחד מהם למלבן דק.
מורחים עם מילוי זרעי פרג. מגלגלים כל מלבן לרולדה. להדק קצוות ואז מניחים על נייר אפייה משומן.
לכסות עם מגבת כותנה, לתת התפחה עד הכפלה, כ 45 דקות.
בעזרת מברשת להבריש מעל עם ביצה טרופה וקורט מלח או שמנת לפזר מעט פרג מעל (אופציה). (אני השתמשתי בשמנת מתוקה).
לחרוץ מעל חריצים לאורך של 5 ס"מ ולעומק כ 2-3 מ"מ.
לאפות במדף אמצעי על 180 מעלות, תנור שחומם מראש. במשך כ 45 עד 50 דקות. הם אמורות לקבל צבע חום כהה.