Go Back
עוגיות מרוקאיות לתה

עוגיות מרוקאיות לתה מושלמות

מתכון קל ומהיר להכנה של עוגיות מרוקאיות משגעות. מושלמות לכל עת!
ציון 4 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: נעמי שושן

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שומשום
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 3 ביצים ( L)
  • ½ כוס גרגרי אניס

אופן ההכנה

  • לעבד את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד.
  • נניח את הבצק בצד ל 20 דקות.
  • בינתיים נחמם תנור ל180 מעלות.
  • נחלק את הבצק ל 4 חלקים ונרדד על נייר אפייה.
  • נחתוך לריבועים בעזרת גלגלת.
  • לאפות 20-25 דקות.
  • נצנן את העוגיות לחלוטין ונפריד ביניהן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.