Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחושה מושלמת
מתכון לעוגת תפוחים מטריפה ומפנקת, שמכינים בקלות. עוגה עשירה וטעימה.
ציון
4.31
על ידי
26
דירוגים
באדיבות:
טובה ניסים
ציוד
תבנית 24
מידת כוס לקמח: חד פעמי חמה
מידת כוס לשאר המוצרים: חד פעמי קרה
המצרכים
להכנת התערובת:
▢
2
תפוחים ירוקים
(לקלף ולחתוך לריבועים קטנים)
▢
2
כפות
סוכר חום
▢
1
כפית
קינמון
▢
1
כף
סילאן
▢
אגוזי מלך
(קצת, קצוצים, - לא חובה)
להכנת הבלילה:
▢
4
ביצים
▢
2
כוסות
סוכר
▢
1
כוס
שמן
▢
1
שקית
אבקת אפיה
(10 גרם)
▢
2
כוסות
קמח
אופן ההכנה
להכנת התערובת:
נערבב את כל מרכיבי התערובת בקערה אחת.
להכנת הבלילה:
נקציף את הביצים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
ננמיך ונוסיף את השמן בעדינות עם הקמח.
לאחר מכן נוסיף ידנית את התערובת בצורת קיפול ובעדינות.
נשמן את התבנית ונאפה בחום 180 למשך לפחות כ 50 דקות.
נקרר ונפזר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.