Go Back
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה מושלמת

מתכון לעוגת תפוחים מטריפה ומפנקת, שמכינים בקלות. עוגה עשירה וטעימה.
ציון 4.31 על ידי 26 דירוגים
באדיבות: טובה ניסים

ציוד

תבנית 24
מידת כוס לקמח: חד פעמי חמה
מידת כוס לשאר המוצרים: חד פעמי קרה

המצרכים

להכנת התערובת:

  • 2 תפוחים ירוקים (לקלף ולחתוך לריבועים קטנים)
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כף סילאן
  • אגוזי מלך (קצת, קצוצים, - לא חובה)

להכנת הבלילה:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 2 כוסות קמח

אופן ההכנה

להכנת התערובת:

  • נערבב את כל מרכיבי התערובת בקערה אחת.

להכנת הבלילה:

  • נקציף את הביצים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח ואוורירי.
  • ננמיך ונוסיף את השמן בעדינות עם הקמח.
  • לאחר מכן נוסיף ידנית את התערובת בצורת קיפול ובעדינות.
  • נשמן את התבנית ונאפה בחום 180 למשך לפחות כ 50 דקות.
  • נקרר ונפזר באבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.