Go Back
+ servings
מתכון לפיצה ללא התפחה

מתכון לפיצה ביתית ללא התפחה

מתכון לפיצה ביתית משגעת, ללא התפחה ושמכינים ב־7 דקות! טעימה ומפנקת!
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
כמות 2 פיצות בינוניות
באדיבות: דורין כהן

ציוד

מיקסר
תבנית פיצה
מידה: כוס חד פעמי שתייה קרה

המצרכים

  • ½ קילו קמח (מנופה)
  • 1 כף סוכר
  • ½ כף מלח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • ½1 כוסות מים פושרים
  • 5 כפות שמן זית

להכנת הרוטב:

  • 3 שיני שום כתוש
  • 1 כף פפריקה
  • ½1 כפות רסק עגבניות
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • כוס מים
  • אורגנו (לפי הטעם)

לפיזור מלמעלה:

  • גבינה צהובה מגורדת (לפי הטעם)
  • מוצרלה מגורדת (לפי הטעם)
  • בצל סגול/ תירס/ פטריות /טונה/ זיתים/ פלפל חריף / עגבניה (או כל מה שאוהבים)

אופן ההכנה

  • נכניס את מרכיבי הבצק למיקסר ונלוש על מהירות בינונית כשבע דקות.
  • לטגן קלות בינתיים בסיר את שיני השום הכתוש במעט שמן זית יחד עם הפפריקה, והרסק עגבניות.
  • לפתוח את התבלינים ולהוסיף מעט מים , מלח , פלפל שחור גרוס ואורגנו.
  • ללוש 7 דקות, ואחרי זה נשטח את בסיס הפיצה עם הידיים ולא עם מערוך על מנת שנוכל לקבל בסיס אוורירי.
  • למרוח על הבסיס את תערובת הרוטב ומעליו נפזר את הגבינה צהובה, מוצרלה / טונה/ תירס / זיתים וכל שתחפצו.
  • להכניס לתנור ב 175 מעלות עד להזהבה.

הערות וטיפים

חשוב להבהיר: את הבסיס לא לרדד עם מערוך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.