Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
מתכון לפיצה ביתית ללא התפחה
מתכון לפיצה ביתית משגעת, ללא התפחה ושמכינים ב־7 דקות! טעימה ומפנקת!
ציון
4.34
על ידי
3
דירוגים
כמות
2
פיצות בינוניות
באדיבות:
דורין כהן
ציוד
מיקסר
תבנית פיצה
מידה: כוס חד פעמי שתייה קרה
המצרכים
▢
½
קילו
קמח
(מנופה)
▢
1
כף
סוכר
▢
½
כף
מלח
▢
1
כף
שמרים יבשים
▢
½1
כוסות
מים פושרים
▢
5
כפות
שמן זית
להכנת הרוטב:
▢
3
שיני
שום כתוש
▢
1
כף
פפריקה
▢
½1
כפות
רסק עגבניות
▢
מלח
(לפי הטעם)
▢
פלפל שחור גרוס
(לפי הטעם)
▢
⅓
כוס
מים
▢
אורגנו
(לפי הטעם)
לפיזור מלמעלה:
▢
גבינה צהובה מגורדת
(לפי הטעם)
▢
מוצרלה מגורדת
(לפי הטעם)
▢
בצל סגול/ תירס/ פטריות /טונה/ זיתים/ פלפל חריף / עגבניה
(או כל מה שאוהבים)
אופן ההכנה
נכניס את מרכיבי הבצק למיקסר ונלוש על מהירות בינונית כשבע דקות.
לטגן קלות בינתיים בסיר את שיני השום הכתוש במעט שמן זית יחד עם הפפריקה, והרסק עגבניות.
לפתוח את התבלינים ולהוסיף מעט מים , מלח , פלפל שחור גרוס ואורגנו.
ללוש 7 דקות, ואחרי זה נשטח את בסיס הפיצה עם הידיים ולא עם מערוך על מנת שנוכל לקבל בסיס אוורירי.
למרוח על הבסיס את תערובת הרוטב ומעליו נפזר את הגבינה צהובה, מוצרלה / טונה/ תירס / זיתים וכל שתחפצו.
להכניס לתנור ב 175 מעלות עד להזהבה.
הערות וטיפים
חשוב להבהיר: את הבסיס לא לרדד עם מערוך.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.