Go Back
+ servings
לחם כוסמין

לחם כוסמין מלא ואוורירי

פריכות אינסופית ותחושת שובע ממושכת. הכנה קלה, התפחה קצרה בתבנית עצמה, והוא יוצא אוורירי ועשיר בטירוף
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
כמות 3 כיכרות
באדיבות: חגית אלקבץ

המצרכים

  • 1 קילו קמח כוסמין 80% (פחות כוס)
  • ½ 1 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה

  • נערבב היטב ונחלק ל 3 תבניות מעט משומנות
  • נתפיח 45 דקות בתבנית עצמה
  • לאחר התפחה נכניס לתנור על 180 מעלות כ-40 דקות, אפיה רגילה לא בטורבו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.