משמנים דף פילו ומניחים דף נוסף, נשמן אותו ומעליו עוד דף לשמן. סך הכל 3 דפי פילו.
נעשה קיפול שישמש לנו כבסיס.
נערבב את כל חומרי המילוי יחד חוץ מהדבש ונחלק ל - 4.
מניחים שורה של התפוחים על הקיפול ומזלפים 2 כפות דבש מעל התפוחים.
מקפלים מהצדדים ומגלגלים לרולדה. מניחים על נייר אפיה ומשמנים היטב גם מלמעלה.
ניקח דף פילו, נשמן ונחלק ל-4 רצועות.
מניחים בכיווץ על רולדה. זה נותן את המראה של הרולדה.
נאפה על 180 מעלות עד להזהבה מלאה.
כשמוציאים נפדר באבקת סוכר.