Go Back
לביבות קישואים

לביבות קישואים, נענע וגרידת לימון

לביבות קישואים מלאות טעם. מושלמות לארוחות קלילות או לאירוח מרשים ויבואו מעולה לצד שמנת חמוצה ונענע
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: סתיו סעדון עמר

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 4 קישואים
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • 150 גרם גרם גבינת תבור
  • 100 גרם גרנה פדנו /פרמזן
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • גרידה מלימון אחד
  • 2 ביצים
  • כוס קמח
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

  • בקערה אחת נגרד את הקישואים, התפו"א והבצל.
  • נסחט היטב היטב את כל הירקות, הם מוציאים ים של נוזלים, ואם לא תסחטו - הלביבות יתפרקו בטיגון.
  • נוסיף את שאר המצרכים לקערה ונערבב עד לקבלת בלילה אחידה.
  • במחבת רחבה נחמם שמן חצי עמוק ובעזרת 2 כפות נניח בשמן חצי כף מהבלילה, נשטח עד שתתקבל לביבה דקיקה ונטגן עד להשחמה.
  • נגיש לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם מעט נענע קצוצה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.