Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה אפויה פשוטה קלאסית
מתכון לעוגת גבינה אפויה פשוטה להכנה, שלוקחת 12 דקות ומפנקת לאורך זמן.
ציון
4.34
על ידי
18
דירוגים
באדיבות:
ליאת חתוכה
ציוד
תבנית סיליקון שמותאמת למיקרוגל - גודל 16
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
המצרכים
להכנת התחתית:
▢
20
ביסקוויטים פתי בר
▢
חמאה
(30 גרם )
להכנת המלית גבינה:
▢
3
ביצים
▢
½1
חבילות
גבינה לבנה 5% / 9%
(375 גרם)
▢
1
גביע
שמנת חמוצה
▢
1
כף
פודינג וניל
▢
2
כפות
קורנפלור
▢
⅓
כוס
חלב
▢
½
כוס
סוכר
▢
סוכר וניל / סוכר קוקוס / סוכר תות שדה
(10 גרם)
אופן ההכנה
להכנת התחתית:
לטחון 20 פתי בר עם 30 גרם חמאה ולשטח.
להכניס למקפיא ל 10 דקות.
להכנת המלית:
ערבבו בקערה: 3 ביצים קופסא וחצי גבינה לבנה 5% או 9% גביע שמנת חמוצה כף פודינג וניל 2 כפות קורנפלור שעורבבו עם שליש כוס חלב.
חצי כוס סוכר 10 גרם סוכר וניל/סוכר קוקוס/סוכר תות שדה - מה שאוהבים.
יוצקים את הכל לתבנית עשויה סיליקון שמתאימה לבישול במיקרוגל.
נכניס לכ 12 דקות במיקרוגל (עשוי להשתנות ממיקרו למיקרו, לשים עין) והעוגה מוכנה.
נצנן למשך 20 דקות ואז להגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.