Go Back
מתכון לעוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה פשוטה קלאסית

מתכון לעוגת גבינה אפויה פשוטה להכנה, שלוקחת 12 דקות ומפנקת לאורך זמן.
ציון 4.34 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: ליאת חתוכה

ציוד

תבנית סיליקון שמותאמת למיקרוגל - גודל 16
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

להכנת התחתית:

  • 20 ביסקוויטים פתי בר
  • חמאה (30 גרם )

להכנת המלית גבינה:

  • 3 ביצים
  • ½1 חבילות גבינה לבנה 5% / 9% (375 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 כף פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • כוס חלב
  • ½ כוס סוכר
  • סוכר וניל / סוכר קוקוס / סוכר תות שדה (10 גרם)

אופן ההכנה

להכנת התחתית:

  • לטחון 20 פתי בר עם 30 גרם חמאה ולשטח.
  • להכניס למקפיא ל 10 דקות.

להכנת המלית:

  • ערבבו בקערה: 3 ביצים קופסא וחצי גבינה לבנה 5% או 9% גביע שמנת חמוצה כף פודינג וניל 2 כפות קורנפלור שעורבבו עם שליש כוס חלב.
  • חצי כוס סוכר 10 גרם סוכר וניל/סוכר קוקוס/סוכר תות שדה - מה שאוהבים.
  • יוצקים את הכל לתבנית עשויה סיליקון שמתאימה לבישול במיקרוגל.
  • נכניס לכ 12 דקות במיקרוגל (עשוי להשתנות ממיקרו למיקרו, לשים עין) והעוגה מוכנה.
  • נצנן  למשך 20 דקות ואז להגיש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.