Go Back
עוגת תפוחים בחושה

עוגת תפוחים בחושה משגעת ויפהפייה

עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה - עונג אמיתי של ביס חלומי עם תחתית תפוחים עסיסית ורכה
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: חוה בן שיה

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 4 תפוחי עץ קצוצים
  • 3 כפות יין מתוק
  • 2 כוסות קמח אוסם
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • לימון מגורד
  • 50 גרם צימוקים
  • 50 גרם אגוזים
  • סירופ מייפל

אופן ההכנה

  • נקצוץ את התפוחים ונשרה אותם לחצי שעה יחד עם היין.
  • נקציף במיקסר חלבונים עם הסוכר, נוסיף חלמונים, שמן וקמח, נערבל ובסוף נוסיף את התפוחים, האגוזים והצימוקים.
  • נשפוך את הבלילה לתבנית 24, נפזר למעלה תפוחים פרוסים דק וקצת סוכר ונאפה על 180 מעלות כ-20-30 דקות.
  • לאחר האפייה כשהעוגה עוד חמה נזלף מעט סירופ מייפל, נהפוך את העוגה בזהירות ואז התפוחים בעצם יהיו למטה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.