Go Back
כרעיים עוף

כרעיים עוף רכים ברוטב מטריף

מתכון כרעיים עוף מושלם עם נתחים רכים ועסיסיים בטירוף, רוטב נהדר של סילאן, טריאקי ושום, פטריות בשרניות
ציון 4.41 על ידי 27 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • כרעיים עוף
  • פטריות
  • כף חרדל דיז'ון
  • 2 כפות סילאן
  • אבקת שום
  • כף טריאקי
  • מלח
  • פטרוזיליה יבשה
  • קורט בהרט
  • מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה

  • נפשיר את העופות, ננקה ונשטוף. עכשיו אפשר או לטגן אותם בשמן עמוק 10 דקות כל צד או נשים בתנור חם לכמה דקות. נוציא ונקרר מעט.
  • נשים את הפטריות בסיר רחב עם מעט שמן ונטגן היטב, נוסיף את כל התבלינים, נערבב ונוסיף את הכרעיים ומעט מים רותחים.
  • נבשל רבע שעה כשהעופות שוכבים על הבטן. לאחר רבע שעה נעביר לתנור חם לחצי שעה טורבו 180 מעלות ונשפוך רוטב על העופות מדי פעם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.