בסיר לשים ביצים שמנת חמוצה סוכר תמצית וניל או סוכר וניל לערבב טוב עם מטרפה שהכל יהיה אחיד.
לערבב בכוס את החלב עם הקורנפלור ולהוסיף לסיר.
להתחיל לבשל על אש בינונית עד שמסמיך ועוד איזה שתי דקות.
להוריד מהאש להוסיף את החמאה ואני הוספתי כף של קוקוס טחון.
לערבב טוב טוב ולכסות עם ניילון נצמד ממש על הקרם שלא יתייבש, לשים בצד שיתקרר.
לאחר שהבצק תפח לפתוח עם מערוך לעובי של כסנטימטר ולקרוץ עיגולים אני עשיתי אותם קטנות עם כוס אייבול.
לכסות ולהתפיח עוד כ 40 דקות.
לטגן בשמן חצי עמוק להוציא ולהעביר לנייר סופג.
לבסוף כשכל הסופגניות מוכנות למלא שק זילוף ולמלא כל סופגנייה בקרם בנדיבות.