Go Back
קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות עם תירס ובטטה

מתכון מנצח ומהיר של קציצות עוף מטוגנות מעולות עם תירס ובטטה בטעם עסיסי ורך, ובמראה זהוב ושחום.
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: סתיו סעדון עמר

המצרכים

  • ½ ק"ג חזה עוף קצוץ דק (לא טחון!)
  • 1 בטטה קטנה מגורדת
  • 1 בצל גדול טחון
  • 3 כפות תירס טחון למחצה
  • ביצה
  • 3 כפות קמח
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • כפית פפריקה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • ½ כפית בהרט

אופן ההכנה

  • נסחט היטב את הנוזלים מהבצל ומהבטטה, נערבב יחד עם כל יתר המרכיבים, נוסיף את התבלינים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נחמם מחבת פסים עם 2-3 כפות שמן עד שתהיה לוהטת, ניצור מהתערובת קציצות שטוחות, נניח במחבת החמה וננמיך מעט את האש.
  • נמתין כ-2 דקות, נהפוך את הקציצות, נמתין עוד כדקה-שתיים ונוציא לנייר סופג (אפשר קצת יותר אם אוהבים קצת יותר שרוף)

הערות וטיפים

קציצות עוף אפשר גם לאפות ב-180 מעלות על טורבו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.