Go Back
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה

מתכון מיוחד של לביבות תפוחי אדמה מתפצפצות בפה בקריספיות מושלמת והכנה קלה
ציון 4.46 על ידי 22 דירוגים
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • 6 תפו"א בינוניים מגוררים גס על פומפייה
  • בצל מגורר על פומפייה
  • חופן נדיב של עלי סלרי + גבעולים קצוצים דק
  • 3 ביצים L
  • 1 כוס פירורית לבנה (פירורים גסים המעניקים קראנצ'יות)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כפית גדושה כורכום
  • כף גדושה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • נערבב בקערה את כל החומרים, ניצור לביבות עם כפות הידיים, נשטח ונטגן משני הצדדים עד הזהבה יפה על ️להבה בינונית

הערות וטיפים

  • לא חובה לסחוט את תפוחי האדמה כי פירורי הלחם סופחים נוזלים
  • הלביבות יציבות בטיגון ולא מתפרקות בכלל
  • פירורית לבנה של "אוסם" הם פירורים גסים ואפויים שמעניק קראנצ'יות. אפשר להשתמש גם להכנת קציצות, פשטידות וכו'
  • סלרי מעניק טעם משגע וכמובן שניתן להוסיף כל עשב תיבול שאוהבים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.