Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים מושלמת בניחוח הדרים

עוגת תפוזים רכה, גבוהה ורעננה, קלילה להכנה, מושלמת בעיקר בימים קרים, ותכניס הביתה אווירה חמה ומתוקה
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: כרמית דהאן

ציוד

תבנית סיר פלא או 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים גודל L מופרדות
  • ¼1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • ¾ כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
  • 1 סוכר וניל
  • 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות קמח תופח

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
  • את החלמונים מקציפים עם רבע כוס סוכר לקציפה בהירה ותפוחה, מוסיפים את השמן בזרם דק ואת מיץ התפוזים, מוסיפים את הפודינג, הסוכר וניל והקמח בהדרגה
  • מקפלים פנימה את הקצף, מעבירים לתבנית ואופים בין 45 דקות לשעה על 160 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.