חטיף ללא גלוטן בציפוי שוקולד עם תמרים עסיסיים, טחינה עשירה, קקאו איכותי, וציפוי שוקולד ענוג. הכנה קצרה ויש לכם חטיף ללא גלוטן משגע שייתן לכם אנרגיה מתוקה לכל היום
ציון 4.19 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: ורוניקה מוס
המצרכים
10תמרים (מושרים רבע שעה במים חמימים)
2כפות טחינה גולמית
2כפיות קקאו איכותי
לציפוי:
100גרם שוקולד מריר
½כפית שמן קוקוס
מעט מלח גס
אופן ההכנה
מערבבים הכל בבלנדר לעיסה אחידה, יוצרים צורה ומעבירים למקפיא לשעה.
מכינים את הציפוי – ממיסים שוקולד מריר ושמן קוקוס, מוציאים מהמקפיא את העיסה ומצפים. אפשר לפזר קצת מלח גס מעל ומחזירים למקפיא לשעה.
שומרים במקפיא ומוציאים כשבא לנשנש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.